Hanna Hillman

Ålder: 25

Intressen: Träna, Bowla och kolla hockey (främst Luleå Hockey)

Luleåsupporter sedan: Barnsben

Bästa Luleåminne: Eftersom jag är för ung för att komma ihåg SM-guldet 1996 får jag säga följande saker. Robin Jonsson mål i den sjunde och avgörande kvartsfinalen mot Djurgården 2011. Europagulden. Luleå Hockey/MSSKs SM-guld. Vinsten i hemmapremiären mot LHC 2016.

Sämsta Luleåminne: När Skellefteå lyfte Le Mat-pokalen i Delfinen. När Robin Jonsson tvingades lägga skridskorna på hyllan.

Så slutar SHL och SDHL 16/17 för Luleå: Herrarna slutar topp 4 i tabellen.Tar sig sedan till final. Låter det vara osagt om det blir guld eller inte. Damerna vinner både serien och SM-guldet.

Årets spelare 16/17: Joel Lassinantti och Maria Omberg. Men tror även Bill Sweatt och Michelle Karvinen kommer vara framgångsrika

Favoritspelare genom tiderna (och varför): Då jag som sagt var för ung under 90-talet har jag inte så starka minnen av exempelvis Jarmo Myllys. Därför får jag i stället säga Linus Klasen, Linus Omark Johan Gustafsson och Johan Forsberg. Klasen och Omark kunde bjuda på riktiga delikatesser framåt. De hade fantastiskt spelsinne. Gustafsson var en fin målvakt som var grym i mål. Forsberg är en riktig krigare på isen även om det inte alltid syns i poängprotokollet. Han är även en förebild för många utanför isen.

Nummer jag skulle haft om jag spelat i Luleå och varför: 14. Det var mitt favoritnummer när jag var liten

Vilken ”line-up”-låt hade jag haft om jag var en hockeyspelare: Alan Walker – Faded. Den låter associerar jag till dagen då jag vann SM-guld i bowling. Den gör mig alltid glad och positiv.