Arkiv

195. Coronavärvningar

I veckans avsnitt. Damernas bortamatcher i Stockholm, lagens ointresse att möta bästa laget pga 5 spelare borta och kul med juniorerna som fick mer istid. Herrarnas hackande spel och funderingar kring det. Vidare pratar vi släppet av Gunler, värvningen av DeSousa (5+-namn enligt Gurra), värvningar i dessa tider generellt, Luleås val att stänga för all publik och mycket mer.

194. Uppehåll

Det pratas i veckans avsnitt om damernas matcher som spelades och att man kanske inte ska ge tändvätska till detta laget som Brynas gjorde efter förra mötet. Vidare diskuteras herrarnas ickematcher och vi avhandlar även Gunlers önskan om utlåning, Lassis situation och risk att släppas samt det faktum att spelare nu är iväg på landslagsuppdrag och tankarna kring det. Även om man ska stänga ligan hamnar som föremål för diskussion.

medverkande: Fredda, Anton och Marcus

193. Corona och ett spöke

I veckans avsnitt. Är damerna tillbaka på sin tidigare toppnivå, chans för Karvinen att återvända, Tindra Holms chanser i kassen och igen, en skum utvisning. Vidare blir det prat om snygga passningar, ett spöke i Göteborg, Corona tar över, bojkott eller inte av landslagen samt en blick mot veckans matcher.

Medverkar gör Anton, Gurra, Marcus och Fredda.

192. Vad hände där?

i veckans avsnitt pratar vi ställningskrig i Örebro, grymt målvaktsspel av Wallstedt och en klurig straff av Klasen. Vidare blir det en gäspning i Malmö. Utöver detta blir det snack om damernas dubbelmöte mot HV och främst diskuteras utvisningen som påverkade matchens utgång.

Medverkande: Anton, Gurra och Fredda

189. Vinnarspår

Vi pratar om damernas helg med en helt galen sistaperiod mot Brynäs samt konsten att komma tillbaka i vinnarspåret igen mot Leksand. Vi pratar Holm och gillar det vi ser från henne samt ledarstaben, Grahns första insläppta och Nordins milstolpe. Vidare pratar vi om herrarnas match mot Oskarshamn, Brännströms nya kontrakt, 500 i publiken och mycket mer.

Medverkande: Fredda och Marcus

188. hemmapremiärer

Vi pratar om veckans tre hemmamatcher. Det blir diskussioner om allt från damernas återgång till dominanter i ligan, Cava’s inledning poängmässigt, via Olaussons nya roll i PP till imponerande debuter av nyförvärven, Rautio’s tydliga signal att han är rätt man för jobbet i kassen och Tyrväinens temperament.

Medverkande: Fredrik, Marcus och Anton

187. Premiär

Disclaimer: ljudproblem vid inspelningen. ha överseende med det är ni snälla.

Vi pratar premiärer och våra tankar kring det fenomenet. Det blir prat om damernas inledande matcher, om kvalité, om potentiellt rekord av Grahn och vi imponeras av nyförvärven. Vidare pratar vi upp herrarnas premiär, Luleåfans nej tack till en klick supportrar på matchen och mycket mer.

Medverkar: Fredda, Gurra och Marcus

186. Ny säsong

Vi. Är. Tillbaka!

Säsongen 20/21 börjar närma sig och efter ett längre, ofrivilligt, uppehåll är vi tillbaka med nya avsnitt.

I detta, säsongens första avsnitt, samlas Gurra, Anton, Marcus och Fredda vid mikrofonerna igen och går igenom våra tankar kring publikfrågan, stödpengarna från regeringen och klubbarnas olika agerande i denna fråga. Vidare pratar vi om förväntningarna på laget, det här som kallas försäsong samt går igenom lagdelarna lite mer, både för damerna och herrarna samt mycket mer.

Vi utlovar lite ringrost och som vanligt spårar vi ut lite i våra diskussioner.

Mycket nöje!