Arkiv

185. Abstinens och en recap

Gänget, minus Gurra, sätter sig för att prata lite hockey igen i ett försök att minska abstinensen och för att gå igenom lite av det som hänt senaste tiden. Vi pratar spelarförluster, nyförvärven, truppen generellt och oddsen att se hockey under 2020. vidare pratar vi damerna och deras truppbygge just nu och så glömmer vi att ta upp en viktig samhällsnyttig funktion…

181. Omstart

Marcus, Anton och Fredda går igenom ännu en vecka. En vecka innehållandes ett rån, en sådär match och en riktigt bra dito. Vi pratar SDHl-slutspel och damernas kross av Linköping samt pratar lite om både kommande semi som spel om platserna till SDHL. Vi fastnar lite på Emanuelssons målform och blickar framåt. Vi får även ta del av lite rekordjakter.

180. Pride

Marcus, Anton och Fredda sätter sig och pratar Pride, både i form av den kampanj SHL haft under veckan men även i form av hur spelet varit och stoltheten över loggan på bröstet. Vi pratar även damernas avslutning av grundserien och blickar framåt mot tuffa lördagar för herrarna. Blir även lite snack om eventarenan och de missar i bokningarna som uppkom i veckan samt massa annat, precis som vanligt.

177. Fullmatad vecka

Vi pratar igenom en vecka full med matcher då både damer och herrar varit i full fart.
snacket handlar om toppmatch mot frölunda och bottennapp mot Oskarshamn. Vi pratar att damerna kommit igång riktigt nu och så kikar vi in både på målsituationen i lördags samt matcherna kommande vecka framåt.

176. Nytt år

Fredda och Marcus går igenom mellandagarnas matcher. vi pratar återblick på senaste decenniumet och tittat in lite kort i spåkulan framåt under 2020. vidare pratar vi om kommande vecka som är fullmatad med matcher. blir även prat om Fabbes jubileum, vårt PP där vi kommer med en ny tanke och mycket mer!