Arkiv

135. Fågelperspektiv och hyllningar

Anton, Gurra och Fredda går igenom veckan. Vi pratar fågelperspektiv, domare som har lite jobbigt på jobbet och givetvis matcherna som spelats. vidare hyllar Fredda hur Själin spelar och sen pratar vi om veckans stora snackisar, Cehlins sjukskrivning och ändringarna inom SHLs ledning.

Mycket nöje!

134. En bra vecka

Gurra och Fredda går igenom de två senaste veckornas matcher. Det blir, givetvis, mest prat om senaste veckan som måste ses som en bra vecka, iaf för herrarna. Vi lyfter kedjan med Connelly och co, pratar Lassi, vårt BP och mycket mer. Vidare svarar vi på lyssnarfrågor (superkul!) och så pratar vi kommande vecka. Givetvis blir det även lite prat om damerna och deras mindre lyckade helg.

133. Blött, slött och överkörning

Ett fullspäckat avsnitt där Locket, Kobran och Fredda går igenom veckans två herrmatcher och ställer oss frågan varför det ser lite blött ut spelmässigt. Vi pratar backar och målvakter, Connollys start, Gustavsson berättar själv hur han ser på de två första matcherna och sitt eget spel samt väljer ut våra tre toppar denna vecka.
Fredda tar även ett snack med Anton om hans resa till Vilhelmina och damernas matcher där. Vi kommer in på vår ärade kapten och snackar om varför det, så vitt vi vet, bara är Luleå som gör dessa matcher utanför hemmarinken.

Följ oss gärna på iTunes och ge oss ett omdöme där.

Mycket nöje!

132. Premiär

Det är premiärhelg och vi, Fredda, Gurra och gästen Anton, går igenom helgen båda premiärer, både herrarnas ligapremiär och damernas hemmapremiär. Vi pratar marsch, ljud/ljus, spelet som helhet och givetvis även tifot som genomfördes. Högt och lågt nämns och så hittar vi topp 3 spelare i matchen. Blir även lite koll framåt nästa vecka och så kuppar Fredda en intern rekrytering live i podden.

Lite burkigt ljud men bare with me, jag försöker tweaka till ljudet så det blir toppen framöver!

131. Nystart

Säsongens första podcast, signerad Fredda, blir en monolog med lite kort blick bakåt, lite framåt och…. inte så mycket mer. det fick bli tankesättet, bättre med något än inget. just det, har en liten tävling med som gäller för säsongen så in och lyssna och vänta längtande efter seriepremiär och nytt rykande avsnitt på söndag/måndag igen.

Pga nya program önskas återkoppling om ljudnivåer och liknande och ja, jag vet om att det brusar och låter i bakgrunden.

129. Sista inför första

I grundseriens sista podcast går vi igenom sista veckans matcher. vi pratar dåligt spel, och bra dito, och även problematiken med filmningar.

det blir även prat om de kommande matcherna mot Brynäs och givetvis är det tävling mellan Skägg och Gurra även i fortsättningen.

127. Hockey igen

Efter ett längre ofrivilligt uppehåll är podden tillbaka igen och går igenom veckans enda match vilket innebär en förkortad version igen. Det blir ett snack om ”snack men ingen verkstad” samt vad som faktiskt hände i matchen. Vidare blir det prat om vår nya ”elefanten i rummet” och hans vara eller inte vara samt vad som faktiskt ska bli hans roll i truppen.

medverkande: skägg och fredda