129. Sista inför första

I grundseriens sista podcast går vi igenom sista veckans matcher. vi pratar dåligt spel, och bra dito, och även problematiken med filmningar.

det blir även prat om de kommande matcherna mot Brynäs och givetvis är det tävling mellan Skägg och Gurra även i fortsättningen.

127. Hockey igen

Efter ett längre ofrivilligt uppehåll är podden tillbaka igen och går igenom veckans enda match vilket innebär en förkortad version igen. Det blir ett snack om ”snack men ingen verkstad” samt vad som faktiskt hände i matchen. Vidare blir det prat om vår nya ”elefanten i rummet” och hans vara eller inte vara samt vad som faktiskt ska bli hans roll i truppen.

medverkande: skägg och fredda

125. Tillbaka igen

VI är äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt av podden efter mycket ”livet hände” för flera av oss. Det blir ett avsnitt där vi pratar igenom de senaste veckorna matcher, förundras över antalet poäng vi tagit, att spelet sett bra ut, uddamålsförluster, Flippers kalasform med mera. Vi går igenom spelarna lite mer ingående gällande form och så pratar vi lite damerna också.

Medverkande, Gurra, Skägg och Fredda

124. Rant a la Gurra

I veckans avsnitt blir det snack om en derbyvinst mot Skaik och lite mindre prat om övriga tre matcher. Det blir prat om klubbens hållning gällande skador och så blir det hyllning av tre L. Vidare blir det prat om Gurras katt och så blir det en rant eller två från kattens ägare också.

kan erbjuda det mest galna introt i poddens historia… mycket nöje!

123. Stör ej, dräpning pågår

En mellandagspodd där Skägg och Fredda går igenom de senaste fyra matcherna. Det blir snack om förbättrat spel, hyllningar till Nisse, Masiello, Berglund och Larsson samt flera andra. Vi pratar även om de kommande matcherna och smått och gott som bör nämnas från de senaste veckorna.

 

Mycket nöje!

122. Pär Arlbrandt

Ett julavsnitt där det blir ett samtal med tidigare Luleå-spelaren Pär ”Arla” Arlbrandt om hans karriär, hans tid i Luleå, synen på laget nu och hans syn på svensk hockey i allmänhet. Ber om ursäkt det dåliga ljudet från mitt håll.

Inspelat 5e december 2017.