159. Slutet

I detta säsongens sista ordinarie avsnitt, pratar Gurra, Anton och Fredda om de sista matcherna i slutspelet. vi går igenom tankarna kring säsongen, uttåget ur slutspelet, hör vad kapten Gustavsson har att säga, pratar nyförvärv och silly season och så pratar vi om Ombergs tack och adjö till Luleå och hockeyn.

158. Mitt i semifinalen

Då @jojonovic tyckte det var hög tid att snacka hockey med oss igen samlas gruppen och vi fyra går igenom de första 3 matcherna. vi pratar spelare som behöver steppa upp, spelare som gjort det lilla extra, att laget inte var riktigt med när tåget började köra med mera. vi tittar även framåt och tippar att morgondagens match är en nyckelmatch för denna serie.

mycket nöje!

157. Snart semifinal

Efter att, äntligen, fått reda på vilka vi möter i semin tar vi ett snack kring kommande semifinal för att få ut lite tankar och funderingar kring denna matchserie. Vi tar även in en supporter från ”den mörka sidan” för att höra tankarna från det hållet.

Mycket nöje!

156. Mot semifinalen

Gurra, Anton och Fredda samlas, tillsammans med ytterligare 4 stycken supportrar, för en kaosartad inspelning efter vinsten mot Växjö där vi gick vidare till semifinalen. Det blir lite snack om sista matchen, om kommande motståndare, vi tittar på tänkbara supporterresor och så blir det lite Asplöven, Kiruna AIF och mycket annat.

Vi ber om överseende gällande ljudet.

153. Gulden ska hem

Gänget samlas igen och går tillsammans med gästen Johan Håkansson igenom veckans matcher och pratar om elefanten Shinnimin, grundserien och tar ut highs & lows, tar fram de bästa spelarna och så blir det väldigt mycket prat inför kommande slutspel.

vidare pratar vi om damernas finalserie och deras matcher och Johan lovar i podden att guldet ska hem.

mycket nöje!