188. hemmapremiärer

Vi pratar om veckans tre hemmamatcher. Det blir diskussioner om allt från damernas återgång till dominanter i ligan, Cava’s inledning poängmässigt, via Olaussons nya roll i PP till imponerande debuter av nyförvärven, Rautio’s tydliga signal att han är rätt man för jobbet i kassen och Tyrväinens temperament.

Medverkande: Fredrik, Marcus och Anton

187. Premiär

Disclaimer: ljudproblem vid inspelningen. ha överseende med det är ni snälla.

Vi pratar premiärer och våra tankar kring det fenomenet. Det blir prat om damernas inledande matcher, om kvalité, om potentiellt rekord av Grahn och vi imponeras av nyförvärven. Vidare pratar vi upp herrarnas premiär, Luleåfans nej tack till en klick supportrar på matchen och mycket mer.

Medverkar: Fredda, Gurra och Marcus

186. Ny säsong

Vi. Är. Tillbaka!

Säsongen 20/21 börjar närma sig och efter ett längre, ofrivilligt, uppehåll är vi tillbaka med nya avsnitt.

I detta, säsongens första avsnitt, samlas Gurra, Anton, Marcus och Fredda vid mikrofonerna igen och går igenom våra tankar kring publikfrågan, stödpengarna från regeringen och klubbarnas olika agerande i denna fråga. Vidare pratar vi om förväntningarna på laget, det här som kallas försäsong samt går igenom lagdelarna lite mer, både för damerna och herrarna samt mycket mer.

Vi utlovar lite ringrost och som vanligt spårar vi ut lite i våra diskussioner.

Mycket nöje!

185. Abstinens och en recap

Gänget, minus Gurra, sätter sig för att prata lite hockey igen i ett försök att minska abstinensen och för att gå igenom lite av det som hänt senaste tiden. Vi pratar spelarförluster, nyförvärven, truppen generellt och oddsen att se hockey under 2020. vidare pratar vi damerna och deras truppbygge just nu och så glömmer vi att ta upp en viktig samhällsnyttig funktion…

181. Omstart

Marcus, Anton och Fredda går igenom ännu en vecka. En vecka innehållandes ett rån, en sådär match och en riktigt bra dito. Vi pratar SDHl-slutspel och damernas kross av Linköping samt pratar lite om både kommande semi som spel om platserna till SDHL. Vi fastnar lite på Emanuelssons målform och blickar framåt. Vi får även ta del av lite rekordjakter.

180. Pride

Marcus, Anton och Fredda sätter sig och pratar Pride, både i form av den kampanj SHL haft under veckan men även i form av hur spelet varit och stoltheten över loggan på bröstet. Vi pratar även damernas avslutning av grundserien och blickar framåt mot tuffa lördagar för herrarna. Blir även lite snack om eventarenan och de missar i bokningarna som uppkom i veckan samt massa annat, precis som vanligt.