206. Guldpodden

Det blir mycket snack om damernas guld och matcherna mot Brynäs samt hyllningar till höger och vänster. Vi kommer in på lite silly och tankar kring det. Vidare pratar vi ner herrarnas grundserie och blickar lite smått framåt mot kommande slutspel.

Medverkande: Marcus, Gurra, Anton och Fredda

Björnbröder
Björnbröder
206. Guldpodden
/

205. Snart final

Efter ett längre uppehåll är vi tillbaka igen med ett nytt avsnitt där vi undviker prata så mycket om herrarnas sista matcher och försöker fokusera mer på damernas kommande finalspel. Det blir tal om hoten i Brynäs och lite vad vi kan kontra med.

medverkande: Fredda, Anton och Gurra

Björnbröder
Björnbröder
205. Snart final
/

204. Oro inför slutspelet

Hela gänget samlas för att prata ikapp senaste veckorna med både matcher, landslagsuppehåll och transferfönstrets stängning. Det blir diskussion om backbesättningen, våra målvakter, lite silly och såklart pratar vi även igenom damernas avslutning av serien, senaste matchen och lite inför deras kommande slutspel, där vi inte har samma oro som inför herrarnas kommande slutspel.

Medverkande: Anton, Gurra, Marcus och Fredda

Björnbröder
Björnbröder
204. Oro inför slutspelet
/

203. Nytt och gammalt

Det blir surr om Lassis återkomst i kassen, en mängd sämre genomförda matcher med få ljusglimtar för herrarna, kontraktsförlängningar, skickade spelare samt blick framåt. För damerna är det mer gammal vana, serieseger, jinxat rekord av Marcus och mycket mer.

Medverkande: Marcus, Gurra och Fredda

Björnbröder
Björnbröder
203. Nytt och gammalt
/

202. Lassi is back!

Gänget samlas och pratar igenom två vändningar i lite trötta tillställningar. det blir surr om Lassis återkomst, Rautios avsked, Nisses speluppfattning med mera. Vidare pratar vi damernas matcher i helgen och lyfter faktumet för klubbrekordet i antal vunna matcher i rad och mycket mer

Medverkande: Anton, Gurra och Fredda

Björnbröder
Björnbröder
202. Lassi is back!
/

201. Vilken vecka

i veckans avsnitt: Bra prestationer genomgående i veckan för herrarna. Lysells första mål, Sondells bästa vecka, Wallstedts psyke och Klasens straffar. Vidare pratar vi Tyrväinens spelsätt, stabila vinster, damernas klockproblem samt deras spel i matcherna. givetvis pratar vi även lite Lassi och Gurra kör en quiz.

Medverkande: Fredda, Gurra och Anton

Björnbröder
Björnbröder
201. Vilken vecka
/

200. Jubileum

I vårt 200e avsnitt pratar vi igenom matcherna under jul och nyår. Vi hamnar på Såsen och dennes galna målform. Även Klasens spearing hanteras samt målvaktssnack och hur vi tycker laget ska tänka.

Även damernas match gås igenom och även här går vi tillbaka lite och konstaterar att Cava är för jävla bra.

Medverkande: Fredda, Gurra, Marcus och Anton

Björnbröder
Björnbröder
200. Jubileum
/

199. Lite blandat

En nattsuddarpodd där vi pratar olika jubileum, bland annat damernas 200:e vinst. Vidare pratar vi uppsving för herrarna igen, spelare som det går tyngre för och spelare som börjar producera och som vanligt svävar vi ut på olika sidospår.

medverkande: Marcus, Gurra och Fredda

Björnbröder
Björnbröder
199. Lite blandat
/

198. Mörker

Vi satte oss ner efter matchen mot Rögle och gick igenom veckan. Vi konstaterar att damerna fortsätter sin winning-streak och gjorde två bra matcher i helgen (även om vi tyvärr inte sett något av dem) och att deras PP är galet bra. Vidare pratar vi herrarna och det som avslutades i mörker efter en vecka med nedåtgående trend spelmässigt och resultatmässigt. Vi pratar Lysell och mycket mer.

Medverkande: Gurra, Marcus och Fredda

Björnbröder
Björnbröder
198. Mörker
/

197. Idel vinster

Vi pratar om damernas roadtrip och deras spel i dessa matcher. Vi konstaterar att de kommit igång igen och att Cava är en mer än fullgod arvtagare till Karvinen. Det blir även lite prat om att ligan blivit jämnare och att alla målvakter blivit bättre i ligan.
På grund av sen inspelning tar vi även med herrarnas match mot Skellefteå och konstaterar även här att målvakten i vår kasse är värd förstaspaden. vidare pratas det om spelet i denna matchen och betyget blir, säsongens bästa match, samt mycket mer.

Medverkar: Marcus, Anton, Fredda

Björnbröder
Björnbröder
197. Idel vinster
/